Зареждане! Моля, изчакайте...
КЛАС А ОФИСИ

Клас а офиси

  • Бизнес център Полиграфик предлага различни по големина помещения в зависимост от предназначението им - от такива за няколко души, до големи зали, подходящи за големи групи хора. Високите 3,6 м. стени са зидани, измазани и гладко шпакловани. Отлично отопление и вентилация са осигурено чрез вентилаторни секции, разположени зад первазите под прозорците. Там се намират също гнезда за хоризонтално положено окабеляване. Всяко помещение разполага също с полета за отвестна инсталация на контакти и компютърна мрежа, завършени с декоративен перваз. Някои помещенията разполагат с двоен под.

Високи качества и стандарти на работната среда

  • Надеждни сървърни зали, съвременно окабеляване и оптимална климатична система.
  • Съгласно всички изисквания за офис сграда клас „А”, бизнес център Полиграфик осигурява професионална поддръжка на сградата, централна климатизация и вентилация, пожароизвестителна и пожарогасителна система за изключително надеждна противопожарна безопасност. Сградата разполага със собствен трафопост, три трансформатора, всеки от които захранван от два независими източника на енергия и автоматично превключване. За спешни ситуации има осигурена отлично работеща UPS система, която е самостоятелна за всеки корпус. На разположение е 24-часова физическа охрана, както и видеонаблюдение на всички нива на сградата и прилежащите площи. Достъпът е контролиран чрез персонални магнитни карти.
  • Полиграфик бизнес център разполага също с фиброоптична свързаност, която осигурява високоскоростен интернет достъп. Наемателите могат да ползват услугите на най-големите интернет доставчици. Сградата е с аналогова телефонна централа и отлично оптично окабеляване, на всеки етаж има по 2 технически помещения с комуникационни шкафове и ел.табла.
  • Следвайки стълбите от входното фоайе на корпус „А” се стига до елегантното централно фоайе. От там се продължава по тройно стълбище от полиран варовик и четири асансьора от най-висок клас на фирма KONE с капацитет от 25 човека. Сутеренът на последния етаж е достъпен от всички асансьори в сградата. Последните етажи на двата корпуса са снабдени със система за опресняване на въздуха и електрически капандури от фирма VELUX.
  • Иновативни технологии при асансьорите.
  • Сградата разполага общо с 6 асансьора и 4 стълбища, които се използват за евакуация.

КОНТАКТИ

Адрес: бул. „Цариградско шосе“ 47, 1124 ж.к. Яворов, София

Тел: 0892 22 44 42

E-майл: info@polygraphic-bc.com

Свържете се с нас polygraphic logo
ИЗПРАТИ