Зареждане! Моля, изчакайте...
История

История

  • Полиграфик бизнес център е разположен в историческа и емблематична за София сграда на бул. Цариградско шосе”, чието име идва от миналото й като част от Полиграфическия комбинат.
  • Запазената в неокласически архитектурен стил фасада на сградата, която е архитектурен паметник, се съчетава с модерен и практичен интериорен дизайн. На неговите шест просторни етажа с широки коридори са разположени офиси клас „А”, конферентни зали, а в сутерена – ресторант, кафене, складови помещения, архивни клетки.
  • Солидната и просторна сграда в неокласически архитектурен стил е построена в средата на 20-и век – открита е официално на 5 декември 1954 г., след близо четири години строителни дейности и оборудване. Повече от 60 г. в зданието се помещават редакциите на едни от най-големите вестници, списания и издателства. В него се отпечатват книги, учебници, вестници и списания в милионни тиражи.
  • От проекта, по който е изграден внушителната сграда, сега са останали само стените и архитектурната идентичност. Зданието, което е цялостно ремонтирано през 2006-2008 г., е преустроено и приведено в съответствие с европейските стандарти за качеството на помещенията и вътрешното оборудване. От края на 2017 г. то е собственост на „Алнуаими груп”.

КОНТАКТИ

Адрес: бул. „Цариградско шосе“ 47, 1124 ж.к. Яворов, София

Тел: 0892 22 44 42

E-майл: info@polygraphic-bc.com

Свържете се с нас polygraphic logo
ИЗПРАТИ